Om oss i Accounting-On-Line

Om oss i Accounting On Line - Om oss i Accounting-On-Line

Vil du vite mer om oss? Les videre, da vel!

Hvem er vi?

Da vi planla oppstarten av vårt eget firma, skjønte vi fort at det var lettere sagt enn gjort. Derfor begynte vi å undersøke hvor lett det var for Ola og Kari Nordmann å starte sitt eget firma. Det er slik Accounting-On-Line ble til.

Hva kan du lese om her?

Hos oss kan du finne masse informasjon om bedriftsøkonomi. Du vil blant annet kunne lese stoff som handler om firmaer som driver med å registrere nye bedrifter. I tillegg vil du finne informasjon om tjenester du kan benytte deg av innen regnskapsføring. Vi vil også fortelle mer om hvordan du kan føre ditt eget regnskap og lage din egen årsmelding.

Vi vet at mange synes det er vanskelig å starte sitt eget firma. Det trenger det absolutt ikke være! Vi er her for å hjelpe deg med alt du lurer på i startfasen. Visste du for eksempel at det finnes ulike tjenester hvor du kan sjekke om firmanavnet ditt er registrert eller ikke?  Det finnes også en rekke IT-tjenester og andre konsultasjonstjenester som kan hjelpe deg videre. Alt dette og mer kan du lese om på nettsiden vår.