Konsultasjoner på nett

Skal du starte din egen bedrift? Da bør du huske på at det finnes mange gode ressurser på nett. I denne artikkelen skal vi gå inn på en del av dem. Les videre, da vel!

Regnskapstjenester

Regnskapstjenester - Konsultasjoner på nett

Det er ikke alltid like lett å vite om man ønsker å gjøre regnskapet sitt selv, eller om man vil ansette noen andre til å gjøre det. Dette kommer selvsagt an på hvor mye du tror at du kommer til å tjene i løpet av det første året. Heldigvis er det sånn at du kan konsultere en rekke økonomitjenester på nett. Skatteetaten er for eksempel en aktør som er flinke til å svare på spørsmål både via chat, telefon og meldinger via Altinn.

Dersom du vil prøve å gjøre regnskapet selv, kan du prøve regnskapstjenestene Fiken eller Tripletex. Er du frilanser? Da kan Frilans Finans være noe for deg, særlig hvis du ønsker å ha mindre ansvar. Alle disse tjeneste gir deg gratis prøveperioder, så det å konsultere med disse på nett kan være svært fordelaktig.

Legg jobben ut på anbud

Legg jobben ut på anbud - Konsultasjoner på nett

Noe flere av oss bør bli flinkere på, er å legge ting ut på anbud. Dette kan du for eksempel gjøre med økonomitjenestene dine. Prøv gjerne å bruke Finn.no, som har mange kvalifiserte medarbeidere som kan hjelpe deg. Da vil du også få en god idé om hvor mye tjenestene du ønsker deg egentlig koster.

Dette er noen av de finansielle tjenestene som du kan benytte deg av når det kommer til konsultasjoner på nett. Vi håper at du får hjelp med det du trenger!