Har du lyst til å bidra til hjemmesiden vår?

Har du lyst til å bidra til hjemmesiden vår  - Har du lyst til å bidra til hjemmesiden vår?

Vil du skrive for oss? Da er det bare å ta kontakt! Vi er på jakt etter folk som brenner for å skrive noe spennende og nytt! Les videre hvis du er interessert i å utvikle deg selv som skribent!

Hva er vi på jakt etter?

Vi er på jakt etter folk som er gira på det samme som oss. Nemlig folk som vil videreformidle hvor fantastisk det er å starte sitt eget selskap. Vi ønsker deg som er interessert i årsregnskap, årlig avkastning, skatteregler og lignende. I tillegg så er vi interessert i å høre fra deg som er i en læringsprosess om hva det vil si å starte sitt eget firma. Kanskje du er i startfasen og vil skrive om det å starte en bedrift? Vi er veldig åpne for dette, da det gir oss muligheten til å publisere artikler om startgropa og hvordan komme seg gjennom den.

Hvorfor skrive for oss?

Det er flere grunner til at du bør skrive for oss. Hvis du har lyst til å bli bedre på å skrive om økonomi og hvordan starte sitt eget firma, er det ingenting som er bedre enn god, gammeldags praksis. Vi lover å være støttende og ikke minst å være interessert i ideene dine.

Vi er veldig opptatt av at folk skal få bruke potensialet sitt. Man blir ikke god uten å øve! Det er nettopp derfor vi publiserer artikler som omhandler bedrifter i ulike stadier. Dette gjør at du kan lære mer om prosessen også. Å sette seg inn i regler og andre viktige temaer gjør at du vil bli klokere på det å starte en bedrift.

Vi håper å høre fra deg. Kanskje nettopp du blir den mest aktive skribenten på denne siden? Det hadde vært kult!