Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Er du i gang med å starte en bedrift? Da har vi noe som kan hjelpe deg på veien. Vi har nemlig laget et nyhetsbrev som passer for alle, enten du holder på å starte en bedrift eller du er godt i gang allerede. Les videre for å finne ut av hva nyhetsbrevet vårt skal handle om.

Hva kan jeg lese om i nyhetsbrevet deres?

Du vil få masse informasjon om spennende temaer. Dette vil for eksempel inkludere ting som økonomitjenester og hvordan skaffe seg en regnskapsfører. Nyhetsbrevet vil også omhandle enkle tips og triks som kan hjelpe deg gjøre livet enklere i oppstartsfasen.

Vi håper også at vi kan få inn en rekke forskjellige perspektiver fra ulike typer mennesker og bedriftsledere. Vi vil gjerne høre historier om personer som har gjort forskjellige ting for å oppnå suksess. Noe som er viktig for oss å fokusere på er at det finnes mange måter å oppnå suksess på. Dette vil vi videreformidle i nyhetsbrevet vårt.

Hva er frekvensen på nyhetsbrevet?

Nyhetsbrevet vil komme nå og da. Vi skal prøve å ikke være for rigide med oss selv, fordi det kan hende at vi ikke alltid greier å levere hver uke. Uansett så lover vi at nyhetsbrevet kommer til å være stappfullt av interessant stoff. Gled deg til å få spennende nyheter i innboksen!

Vi anbefaler deg å skrive inn e-postadressen din under, slik at vi kan sende ut nyhetsbrevet vårt til deg. Kanskje du har lyst til å bidra til dette nyhetsbrevet også? Det er absolutt mulig. Vi vil gjerne høre fra deg!